Copy Handler Community Forum

CH Support => General support => Topic started by: DeathStalker on December 14, 2019, 03:07:19 am

Title: How Can I Set The Buffers Differently Without Specifying A Default Path?
Post by: DeathStalker on December 14, 2019, 03:07:19 am
I want to change the buffers and priority from the defaults, but it will not allow me to and REQUIRES a Default Path to make any changes.

Thank you.
Title: Re: How Can I Set The Buffers Differently Without Specifying A Default Path?
Post by: DeathStalker on December 14, 2019, 03:19:54 am
Ok, figured this out :)